Fysiovlerken organiseert ook clinics. Voor bedrijven of verenigingen, voor familiefeestjes of partijen. Een buitenactiviteit waar mensen heel ontspannen met elkaar omgaan. Actief, gezond en gezellig!

Fysiovlerken kan in overleg met u deze activiteit organiseren. Aangepast aan uw wensen en vanzelfsprekend ook aan de deelnemers. De clinic moet voor iedereen een leuke ervaring worden. De duur bedraagt 1,5 tot 2 uur en het minimum aantal deelnemers is 10. Nordic Walking is leuk! Dat zal na afloop beslist iedereen beamen. Samen met Fysiovlerken bent u verzekerd van een geslaagde activiteit!

Kerstwandeling 2018

Noteer in uw agenda zondag 16 december 2018

Nordic Walking Privacy verklaring

Stiphout, mei 2018. Beste Nordic Walkers,   Per 25 mei is de nieuwe wet op de privacy, de AVG van kracht. Ook Fysio Vlerken heeft hiermee te maken. Om te » lees meer

Fysiotherapie van Vlerken Privacy verklaring

Stiphout, mei 2018.   Beste Cliënten,   Per 25 mei is de nieuwe wet op de privacy, de AVG van kracht. Ook Fysiotherapie van Vlerken heeft hiermee te maken. U » lees meer

Like ons op Facebook!

Beter laat dan nooit. Ook Fysiovlerken moet er aan geloven. Vanaf nu heeft Fysiovlerken een eigen Facebook pagina. Like de pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Nieuwe website online!

Het heeft even geduurd maar nu is het eindelijk zover, de nieuwe website is klaar!

Feest 10 jaar

Kerstwandeling 2015

Paaswandeling 2016

Provincie Noord Brabant
KNGF
NWU