Theo van Vlerken is in 1986 afgestudeerd als fysiotherapeut. Naast een eigen praktijk in Stiphout/Helmond heeft Theo 20 jaar ervaring als fysiotherapeut in Duitsland. Theo heeft dus 30 jaar ervaring als fysiotherapeut!

Vanzelfsprekend is Theo gedurende deze jaren niet stil blijven staan. Hij heeft zich bekwaamd in verschillende specialisaties, allen erop gericht u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om uw klachten en gebreken zo goed mogelijk te helpen herstellen, verbeteren of zelfs genezen. Denk daarbij aan:

  • Chinli®-Tuina masseur
  • Akupunktmassage volgens Penzel
  • Oor-Akupunktmasage
  • Proprioceptieve Neuromusculaire Facilitatie, PNF
  • Sportfysiotherapie IAS (revalidatie)
  • Medical tapen en bandageren

NORDIC WALKING

Naast fysiotherapie biedt FysioVlerken u Nordic Walking. Deze disciplines kunnen prima afzonderlijk van elkaar bestaan, maar kunnen elkaar ook heel goed aanvullen en versterken. Theo van Vlerken is zowel uw fysiotherapeut als uw Nordic Walking instructeur.

MEDICAL INSTRUCTOR NORDIC WALKING

Theo is afgestudeerd als Medical Instructor Nordic Walking. Dat betekent voor u een waardevolle aanvulling op het gebied van ‘aangepaste’ begeleiding in Nordic Walking voor diverse patiëntengroepen zoals:

  • reumapatiënten
  • longpatiënten
  • diabetespatiënten
  • personen met overgewicht

Fysiotherapie speelt een belangrijke rol bij de Nordic Walking lessen. Een fysiotherapeut ziet als geen ander waar de (uw?) beperkingen zitten. Hij kan bijvoorbeeld beoordelen waarom u niet goed loopt en wat u eraan zou kunnen doen om dat te verbeteren. Dat blijkt dus een ideale combinatie waarvan u gemakkelijk gebruik kunt maken.

GECERTIFICEERD INSTRUCTEUR NORDIC WALKING

Elders op deze site vindt u uitgebreide uitleg over deze specialisaties. Ze geven u een duidelijk beeld waarom u met uw fysieke problemen of klachten bij FysioVlerken op de juiste plek bent. Op verschillende manieren kan Theo de behandeling volledig op u aanpassen. Om daarmee het best mogelijke resultaat te bereiken.

Kerstwandeling 2018

Noteer in uw agenda zondag 16 december 2018

Nordic Walking Privacy verklaring

Stiphout, mei 2018. Beste Nordic Walkers,   Per 25 mei is de nieuwe wet op de privacy, de AVG van kracht. Ook Fysio Vlerken heeft hiermee te maken. Om te » lees meer

Fysiotherapie van Vlerken Privacy verklaring

Stiphout, mei 2018.   Beste Cliënten,   Per 25 mei is de nieuwe wet op de privacy, de AVG van kracht. Ook Fysiotherapie van Vlerken heeft hiermee te maken. U » lees meer

Like ons op Facebook!

Beter laat dan nooit. Ook Fysiovlerken moet er aan geloven. Vanaf nu heeft Fysiovlerken een eigen Facebook pagina. Like de pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Nieuwe website online!

Het heeft even geduurd maar nu is het eindelijk zover, de nieuwe website is klaar!

Feest 10 jaar

Kerstwandeling 2015

Paaswandeling 2016

Provincie Noord Brabant
KNGF
NWU