Tuina betekent letterlijk: duw en pak. Chinli®-Tuina (spreek uit: Twiena), ofwel Chinese Medische Massage, is een massagevorm afkomstig uit China. Het is een krachtige, effectieve en bijzonder prettige lichaamsmassage. In China is deze massagevorm een belangrijk en zelfstandig onderdeel van de traditionele geneeskunde. De Chinli variant is speciaal voor Nederland ontwikkeld. Het combineert de traditionele Chinese geneeskunde met de technieken en kennis uit de Westerse Natuurgeneeskunde.

Chinli®-Tuina behandelt spieren en spiergroepen en maakt deze los. De massage verbetert echter ook de doorstroming in de meridianen en energiebanen door het hele lichaam. Daardoor is behandeling voor verschillende klachten geschikt.

Chinli®-Tuina massages stimuleren en reguleren het meridiaan-systeem. Energiestromen verplaatsen zich langs meridianen; zoals bloed zich verplaatst door aderen. Zoals ook aderen door uw hele lichaam stromen, zo lopen ook meridianen door uw hele lichaam en zijn allen met elkaar verbonden. Meridianen zijn als kanalen waardoor energie, bloed, voedingsstoffen en informatie stromen. Meridianen voeden uw lichaam en zorgen dat lichaam en geest in balans blijven. Zo zorgen ze voor gezondheid, innerlijke rust en evenwicht.

Uw lichaam staat bloot aan allerlei invloeden van buitenaf. Daardoor kan de energiestroom in uw lichaam blokkeren. De massage Chinli®-Tuina kan blokkades opheffen. De therapeut past de massage aan de patiënt aan én aan zijn gesteldheid van dat moment. Daardoor komen lichaam en geest weer in balans en verminderen of verdwijnen uw klachten.

Nordic Walking Privacy verklaring

Stiphout, mei 2018. Beste Nordic Walkers,   Per 25 mei is de nieuwe wet op de privacy, de AVG van kracht. Ook Fysio Vlerken heeft hiermee te maken. Om te » lees meer

Fysiotherapie van Vlerken Privacy verklaring

Stiphout, mei 2018.   Beste Cliënten,   Per 25 mei is de nieuwe wet op de privacy, de AVG van kracht. Ook Fysiotherapie van Vlerken heeft hiermee te maken. U » lees meer

Feest 10 jaar

Kerstwandeling 2015

Paaswandeling 2016

Provincie Noord Brabant
KNGF
NWU