DTF (Directe Toegang Fysiotherapie) betekent dat u geen verwijsbrief meer nodig heeft voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer.

Dat heeft voordelen. Zo komt u direct bij de specialist in beweging terecht zodat u meteen kunt beginnen met werken aan uw herstel. Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij hem aan het juiste adres bent. Blijkt dat het geval, dan zal hij met u overleggen over een behandelprogramma. Een korte, snelle weg. Direct actie om u zo snel mogelijk met uw klachten te helpen. Denkt de fysiotherapeut dat hij niet de juiste man is voor uw klachten of problemen, dan kan hij u doorverwijzen. naar de huisarts bijvoorbeeld.

De fysiotherapeut zal de huisarts informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.

Nordic Walking Privacy verklaring

Stiphout, mei 2018. Beste Nordic Walkers,   Per 25 mei is de nieuwe wet op de privacy, de AVG van kracht. Ook Fysio Vlerken heeft hiermee te maken. Om te » lees meer

Fysiotherapie van Vlerken Privacy verklaring

Stiphout, mei 2018.   Beste Cliënten,   Per 25 mei is de nieuwe wet op de privacy, de AVG van kracht. Ook Fysiotherapie van Vlerken heeft hiermee te maken. U » lees meer

Feest 10 jaar

Kerstwandeling 2015

Paaswandeling 2016

Provincie Noord Brabant
KNGF
NWU