FysiotherapieVlerken is ook aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie). Het KNGF voert een actief beleid om de kwaliteit van fysiotherapie verder te verhogen. Denkt u daarbij aan gedragsregels, richtlijnen voor behandelingen, een wettelijke klachtenprocedure en wetenschappelijk onderzoek. KNGF stimuleert ook bijscholing.
Het KNGF heeft een kwaliteitsregister fysiotherapie. Zij laten slechts fysiotherapeuten toe die aan alle eisen van behandelingen, praktijkervaring, scholing en vakoverleg voldoen.

Kerstwandeling 2018

Noteer in uw agenda zondag 16 december 2018

Nordic Walking Privacy verklaring

Stiphout, mei 2018. Beste Nordic Walkers,   Per 25 mei is de nieuwe wet op de privacy, de AVG van kracht. Ook Fysio Vlerken heeft hiermee te maken. Om te » lees meer

Fysiotherapie van Vlerken Privacy verklaring

Stiphout, mei 2018.   Beste Cliënten,   Per 25 mei is de nieuwe wet op de privacy, de AVG van kracht. Ook Fysiotherapie van Vlerken heeft hiermee te maken. U » lees meer

Like ons op Facebook!

Beter laat dan nooit. Ook Fysiovlerken moet er aan geloven. Vanaf nu heeft Fysiovlerken een eigen Facebook pagina. Like de pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Nieuwe website online!

Het heeft even geduurd maar nu is het eindelijk zover, de nieuwe website is klaar!

Feest 10 jaar

Kerstwandeling 2015

Paaswandeling 2016

Provincie Noord Brabant
KNGF
NWU