Privacyverklaring van Vlerken

Fysiotherapie van Vlerken, gevestigd aan Rootakkers 2a 5708 BA Helmond, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.fysiovlerken.nl
Rootakkers 2a
5708 BA Helmond
+31 492 526 058 / 0636305861

Theo van Vlerken is de Functionaris Gegevensbescherming van Fysiotherapie van Vlerken. Hij is te bereiken via info@fysiovlerken.nl.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken
Fysiotherapie van Vlerken verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– Geslacht
– Geboortedatum
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Fysiotherapie van Vlerken verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

– Gezondheid
– Burgerservicenummer (BSN)
– Biometrische gegevens
– Genetische gegevens

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Fysiotherapie van Vlerken verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

 

Geautomatiseerde besluitvorming
Fysiotherapie van Vlerken neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Fysiotherapie van Vlerken) tussen zit. Fysiotherapie van Vlerken gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: Vecozo-systeem om de declaraties van de fysiotherapiebehandelingen naar de verzekeringen toe te kunnen afwikkelen.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Fysiotherapie van Vlerken bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Uw dossiergegevens moeten wij bewaren volgens de wettelijke termijn van 15 jaar.

 

Delen van persoonsgegevens met derden
Fysiotherapie van Vlerken verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Fysiotherapie van Vlerken blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Fysiotherapie van Vlerken gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Fysiotherapie van Vlerken en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens waarover wij beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdracht van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@fysiovlerken.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Fysiotherapie van Vlerken wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Fysiotherapie van Vlerken neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@fysiovlerken.nl

 

Kerstwandeling 2018

Noteer in uw agenda zondag 16 december 2018

Nordic Walking Privacy verklaring

Stiphout, mei 2018. Beste Nordic Walkers,   Per 25 mei is de nieuwe wet op de privacy, de AVG van kracht. Ook Fysio Vlerken heeft hiermee te maken. Om te » lees meer

Fysiotherapie van Vlerken Privacy verklaring

Stiphout, mei 2018.   Beste Cliënten,   Per 25 mei is de nieuwe wet op de privacy, de AVG van kracht. Ook Fysiotherapie van Vlerken heeft hiermee te maken. U » lees meer

Like ons op Facebook!

Beter laat dan nooit. Ook Fysiovlerken moet er aan geloven. Vanaf nu heeft Fysiovlerken een eigen Facebook pagina. Like de pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Nieuwe website online!

Het heeft even geduurd maar nu is het eindelijk zover, de nieuwe website is klaar!

Feest 10 jaar

Kerstwandeling 2015

Paaswandeling 2016

Provincie Noord Brabant
KNGF
NWU